Adyliget extra Panorámás luxus családi ház

Elado_ingatlan_2_kerulet < >
Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet
Referens:

dr. Oroszi Zsuzsanna

06/209/458-278

Érdeklődöm






családi ház
2. kerület, Adyliget extra Panorámás luxus családi ház
535,0 milló Ft
690 nm
368 nm
minimál stílus, kertkapcsolat / saját kert, új, újszerű, luxus, terasz, panoráma, 4 vagy több háló, garázs
23/4523

2/A Adyligeten egy igazi építészeti kuriózum, örök panorámás családi ház eladó.

Adyliget csendes utcájában 690 m²-es vízszintes körpanorámás kertben álló minimalista összesen 368 m²-es, nappali 3-4 hálós modern villa, 4 állásos garázzsal családi okok miatt eladó.

A villa 10 évvel ezelőtt épült a legmagasabb minőségi anyagokkal, mennyezet és falfűtéssel, hatalmas alumínium nyílászárókkal, külső és belső jacuzzival, nagy méretű szaunával pihenő helységgel, rengeteg tárolóval gardróbbal felszerelve.

Részletek:

A fő szintre belépve ( 100 m2) elképesztő panoráma tárul elénk a nappali minden pontjáról, miközben közvetlenül kisétálhatunk az egy szinten levő, gyönyörűen ápolt zöld kertbe. A hatalmas üvegfelületek biztosítják a zavartalan kilátást a nappaliból és az étkezőből. Ezen a szinten a mintegy 60 m²-es nappali – étkező – konyha mellett itt található egy dolgozó szoba (lehet háló is) Egy vendég WC kézmosóval egy mosókonyha és egy zuhanyzó.
A konyhai sziget mellől főzés közben is élvezhetjük a panorámát vagy figyelhetjük a gyerekeket a kertben.

Az első szinten ( 83 m2) helyezkedik el a 3 hálószoba 2 fürdőszobával, rengeteg gardrób helységgel. Minden egyes szobából és fürdőszobákból is elénk tárul a zavartalan panoráma látványa.

Bejárati szinten az autóval megérkezve a különböző tároló helységek teszik kényelmessé akár egy család mindennapi életéhez, utazáshoz, sporthoz szükséges tárgyak elhelyezését (4 állásos garázs 3 tároló )

E fölött fél szinttel reprezentatív bejárat Vezet fel a pihenő szintre, ahol sokszemélyes szauna és jakuzzi, és szolárium továbbá a gépészeti helyiségek találhatók.

Padló és mennyezet fűtés-hűtés kellemes hőérzetet biztosít. Az energiát a német Viessmann gázkazán biztosítja.A szellőzőrendszert és vízlágyítót is ebben a helyiségben helyezték el.

Erről a szintről vezet a kényelmes lépcső a nappali-kert szintre.

Az épületet 2013 ban adtak át, különlegességét jelzi hogy a Szép Házak építészeti magazin egyik számának fő oldalán jelent meg.